Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

 

Το Κέντρο Ψυχολογικής Στήριξης και Προσωπικής Εξέλιξης "Δροσοσταλίδα" έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες εκείνες που θα σας εφοδιάσουν με τα κατάλληλα και απαραίτητα εργαλεία για να διαχειριστείτε και να επιλύσετε τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες σας. Στη "Δροσοσταλίδα" θα βρείτε την αποδοχή και τη στήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε στον εαυτό σας το πολύτιμο δώρο της φροντίδας της ψυχικής σας υγείας μέσω της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας.

Η Ψυχοθεραπεία και η Συμβουλευτική, καθώς και η συμμετοχή σε ομάδες σχετικών θεματικών, είναι το ταξίδι που κάνει ο θεραπευόμενος στην προσπάθειά του να δώσει απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ζωής του.

//www.drosostalida.gr/wp-content/uploads/2015/02/about-us.jpg

Η Έφη Θεοδωροπούλου είναι εικονογράφος, graphic designer και δημιουργός comics. Έχει εκδώσει προσωπικές της δουλειές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συνεργασίες και εκθέσεις (“3isters”,“I want to be a comicbook”, “Η τσαλακωμένη Ουρά”, “The very closed circle”, κ.α.). Σήμερα ασχολείται επίσης με τοιχογραφίες και μαθήματα ζωγραφικής και κόμιξ σε παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και για να επικοινωνήσετε μαζί της μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της σελίδα στο facebook: Darklines - Efi Theodoropoulou