
Γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1985 στη Θεσσαλονίκη.
Το 2003 εισήχθη στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το Μάρτιο του 2008 με βαθμό πτυχίου 7.44 (Λίαν Καλώς). Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
Από το 2009 μέχρι το 2011 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο City College, τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, με τίτλο MSc in Psychology and Counseling. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με την απόκτηση του πτυχίου με διάκριση (merit). Στα πλαίσια του master εκπόνησε ποιοτική έρευνα με θέμα “Empty Nest Syndrome and mothers’ and fathers’ perception regarding their Marital Relationship and Marital Satisfaction: A qualitative research study” (μτφ. «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και η αντίληψη των μητέρων και πατεράδων σχετικά με τη συζυγική τους σχέση και την ικανοποίηση από τον γάμο τους»).
Από το 2014 εξειδικεύεται στη Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς, Παράρτημα Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά στην επαγγελματική της εμπειρία, το 2007 εργάστηκε στο Κέντρο πρόληψης της εξάρτησης από ναρκωτικά και προαγωγής της υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ «ΠΥΞΙΔΑ», στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης. Την περίοδο αυτή συμμετείχε ενεργά σε ομαδική συμβουλευτική γονέων με παιδιά στην εφηβεία, σε συναντήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για γονείς σε θέματα διαπαιδαγώγησης παιδιών σχολικής και εφηβικής ηλικίας, σε βιωματικά σεμινάριά για δασκάλους και σε βιωματικά σεμινάρια για νηπιαγωγούς.
Το ίδιο έτος απασχολήθηκε στον Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, όπου εφάρμοσε ένα πρόγραμμα πρόληψης για την προαγωγή της υγείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και παράλληλα έκανε συμβουλευτική σε γονείς.
Το 2008, εργάστηκε ως ψυχολόγος στο Κέντρο Αποκατάστασης- Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Α.ΜΕ.Α. «ΣΩΤΗΡ», όπου παρείχε ψυχολογική υποστήριξη σε Α.ΜΕ.Α. και δούλεψε στην εκμάθηση κοινωνικών δεξιοτήτων σε Α.ΜΕ.Α.
Το 2009 εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς με ρόλο τη συμβουλευτική υποστήριξη σε ψυχικά ασθενείς στο τμήμα της Ψυχιατρικής και τη συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς όλων των υπόλοιπων τμημάτων του νοσοκομείου (είχε ενεργό ρόλο εν ελλείψει άλλου ψυχολόγου).
Το 2012-2013 απασχολήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Νέων Μουδανιών, στη Δράση 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης» του Έργου «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών». Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ήταν η δημιουργία συμβουλευτικού σταθμού για γονείς και εκπαιδευτικούς, η εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης στους μαθητές του σχολείου, οι δράσεις δικτύωσης με όμορα σχολεία και υπηρεσίες της κοινότητας, η συμμετοχή σε εβδομαδιαίες εποπτείες και η συγγραφή εβδομαδιαίων αναφορών και λοιπών εκθέσεων (παραδοτέα).
Στο τέλος του παραπάνω προγράμματος συμμετείχε στην καταχώρηση 7.500 ερωτηματολογίων που προβλέπονταν στην επιστημονική έρευνα με κωδικό έργου 4227 και τίτλο «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων- Α.Π. 2 Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».
Το 2013-2014 δραστηριοποιήθηκε στο Δίκτυο Πρόληψης και Παρέμβασης για την ενδοσχολική βία 11 σχολείων της Θεσσαλονίκης με ρόλο την ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στο σύλλογο διδασκόντων του 106ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης σε θέματα που αφορούσαν στην ενδοσχολική βία και στο σχολικό πλαίσιο γενικότερα.
Παράλληλα, ήταν συντονίστρια σε ομάδα γονέων στο 94ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στο έργο Σχολές Γονέων του φορέα υλοποίησης Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.). Υλοποίησε τμήμα 25 ωρών, διεξήγαγε συζητήσεις, βοηθούσε στην ομαλή διευθέτηση τυχόν διαφωνιών και προήγαγε την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των εκπαιδευόμενων.
Το 2015-2016, εργάστηκε στη Μέριμνα Ποντίων Κυριών- Διαμαντίδειος Στέγη στη Θεσσαλονίκη. Παρείχε ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στους ηλικιωμένους/ενοίκους, καθώς και στους συγγενείς και στους φροντιστές τους. Έκανε σύντομη εξέταση της γνωστικής λειτουργίας και της εμφάνισης άνοιας (χορήγηση mini-mental) και διεξήγαγε γνωστικές και ψυχοκινητικές δραστηριότητες στους ηλικιωμένους.
Από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με τον Αθλητικό παιδικό σταθμό «Αγάπη και αγωγή» στη Θεσσαλονίκη, όπου κάνει παρεμβάσεις σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, εφαρμόζει προγράμματα πρόληψης και κάνει συμβουλευτική και ενημέρωση γονέων.
Από το Δεκέμβριο του 2016, προχώρησε μαζί με τη συνάδελφό της, Θεοδοσιάδου Κωνσταντίνα, στη σύσταση του Κέντρου Ψυχολογικής Στήριξης και Προσωπικής Εξέλιξης “Δροσοσταλίδα”.